Sivut

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Kukkia

Kortteja täällä ei ole nyt syntynyt, koska puolitoista viikkoa sitten jalkani jännealuetta operoitiin, istuinkyhmyn kohdalta. Nyt ei kärsi istua eikä jalkaan kärsi vielä varailla, liikun kotona keppien avulla.
Olin stanssaillut valmiiksi kukkia ja käpyjä ja nyt olen niitä sitten kasaan pyöritellyt sohvalla selällään maaten. Olen onnistunut joitakin leimakuvia värittelemään kylki asennossa. Niin ja yhden sukan olen myös neulonut, senkin lähes makaavassa asennossa. Voi olla, että tämän jälkeen on hartiani aika jumissa.


6 kommenttia:

 1. Parane pian toivotteluja ja sylikaupalla myötätuntoisia ajatuksia! Pidä lippu korkealla ja ajattele tulevaisuutta jolloin jalkasi terve ja entistä ehompi!!
  Komeita kukkia olet saanut aikaan. Mutta lepo lienee parasta lääkettä toipilaalle joten maltahan edes vähän olla neulomatta, värittämättä väkert'mättä....

  VastaaPoista
 2. Pikaista toipumista!
  Täällä toinen toipilas ollut 4pvm tukivykassa töissä. Kyllä tämä tästä!
  Mutta miten ihana joukko kukkasia oletkaan tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Toipumis-toivotuksia täältäkin...
  Ompa kurja kevät monella...
  Minunkin kevät vaihtui kesään
  ja kenties syksyyn jännevamman myötä... käytän tässä kerralla enemmän sairaslomapäiviä kuin olen käyttänyt koko ikänä!! Mutta toivo elää...

  Ihania kukkasia olet tehnyt - niillä on mukavaa somistaa sitten töitäsi!!

  VastaaPoista
 4. Pikaisia toipumisia! Upeita kukkia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Paranteluja, toipumista! Sitä toivon minäkin. Ihana puutarha jo nyt kasassa. :)

  VastaaPoista
 6. Paranemishaleja. Muistan viimekesän elävästi kun kipsini ylsi polveen. Ole varovainen sauvojen kanssa. Minä nimittäin kaaduin vielä kun menin suihkuun.

  Mukavaa Juhannusta Sinulle. Kaunista näyttäisi olevan tulollaan kukista päätellen.

  VastaaPoista