Sivut

maanantai 9. lokakuuta 2017

Joulukorttirinki 2/4 Jouluiloa

Siis apua, sanoin kun sain joulukorttiringin Katin paketin.  Meni hetki ennen kuin sain kiinni mitä näistä ihaaaanista matskuista saisikaan koottua. Kun sitten luovuuden puuska iski, niin sehän sujuikin mielestäni jopa loistavasti :) Ja lähes kaikki upposi yhteen korttiin. Kiitti Kati ihanasta, haastavasta paketista :) Muut rinkiläiset Pirjo ja Apris6 kommenttia:

 1. Eih.... Miten ihmeessä sait kaikki materiaalit yhdistettyä yhteen korttiin ja näin luontevasti??? Todella taitavaa... jokaisella on jotenkin niin-niin täydellinen paikka ja harmoninen lopputulos! Kertakaikkisen upea kortti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pirjo, idea lähti tuosta seimijutskasta, että laitan sen ikkunaan ja mikä ettei pupu käy hyvin kukkapuskan kanssa katselemaan sitä. Ihanan vaativat matskut :)

   Poista
 2. Tosi upeasti olet kortin koonnut, mulla olisi kyllä sormi mennyt suuhun noiden ääressä:-)) Ihan mahtava lopputulos!!

  VastaaPoista
 3. Todellakin upeasti sovitettu kaikki materiaali korttiisi. Leimakuva on minulle hyvinkin tuttu, joskus vuosia sitten piirsin niitä Nea-Idealle.

  VastaaPoista
 4. Voihan vitsi miten ihanan kortin teit ja miten loistavasti sait tuon leimakuvan ja stanssatun kuvan sopimaan samaan. Tämä on taidokas kortti. Tuon kuvan olet värittänyt hienosti ja sointuu hyvin värimaailmaan.

  VastaaPoista
 5. Voi elämän kevät. Todella ihana kortti ja hienosti sait kyllä yhdistettyä materiaalit. En olisi tätä keksinyt itse kyllä mitenkään. Kiva tuo kehyskin. Ei voi kuin huokailla. Siirrynpä tästä seuraavaksi kasaamaan tämän ringin materiaaleja :) Mitähän se postipoika seuraavaksi teille kantaa.

  VastaaPoista