Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Onnittelukorttirinki toinen kortti

Onnittelukorttirinki on vaiheessa toinen kortti ja tällä kertaa materiaalien lähetysvuorossa oli Leena. Ja katsokaa miten herkulliset materiaalit Leenalta tuli :) Ihastuin tuohon köynnöspaperiin ja halusin saada sen korttini keskipisteeksi. Joten pallopaperista tein köynnöspaperille kehyksen ja 3d tarroilla sen kohotin. Kaikkien taakse laitoin vielä tuon vaaleanpunaisen paperin, ensin stanssasin siitä keskustan pois, näin sain myös kortin sisäpuolelle koristetta. Pitkän kukkavanan katkaisin ja laitoin sen kahtena osana kukkarykelmään. Tuhlasin tähän yhteen korttiin koko materiaalipaketin.  Mukana ringissä myös Pirjo ja Sari.


 
Challenge


9 kommenttia:

 1. What a beautiful card! I love how you created the frame to show off the pretty paper and lace edging 😀. Have a great weekend! J 😊 x

  VastaaPoista
 2. Oih... köynnöskukkasiin ihastuit sinäkin! Minunkin piti saada ne ehdottomasti PÄÄROOLIIN... Kiva kun postipoika ennätti ennen viikonloppua! ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvin sait materiaalit riittämään myös sisälle. Aivan ihana kortti.

  VastaaPoista
 4. Such a charming project Marjut!
  Happy weekend!
  Susi

  VastaaPoista
 5. Beautiful! Love the Spring colours! Chrisx

  VastaaPoista
 6. A beautiful card Marjut, I love how you used the products.
  Yvonne xx

  VastaaPoista
 7. Ihana, kaunis ja tasapainoinen kortti, tosi hyvin sait materiaalit riittämään sisäpuolellekin! Tosi kivoja nämä kottiringit , oppii uutta ja uusia toteutustapoja.

  VastaaPoista
 8. Kaunis kortti. Ihanat materiaalit teillä ollut käsittelyssä.

  VastaaPoista
 9. Very pretty card with great paper combo. Thanks for joining us at CHNC Patterned Paper Challenge this month.

  VastaaPoista