Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Makroilua

Laitan väliin vähän muuta kuin askartelua, sillä joku on tosi onnnnellinen :) Tänä viikonloppuna en ole käynytkään askarteluparvellani ja syynä on uusi leluni, joka on vienyt koko huomioni.

Tilasin viimein monen monen vuoden haaveilun jälkeen makro-objektiivin. Tilauksen tein torstaina iltapäivällä Top Shot-liikkeeseen ja perjantaina sain jo paketin postista. Tosi nopea toimitus! Viikonloppu menikin sitten makroilun harjoittelemisessa. Käytössäni on siis ennestään Pentax k5 runko, jonka kävin ostamassa tuosta samaisesta liikkeestä jokunen vuosi sitten kun tuo runko ilmestyi markkinoille. Joo kyllä ajoimme silloin lähes neljäsataa kilometriä kameran perässä (no ei vaineskaan, taidettiin olla sielläpäin lomalla). Täältä olisin saanut tuon kameran vain tilaamalla, mutta en tuon hintaluokan kapinetta ihan näkemättä kuitenkaan halunnut ostaa.
 Pentaxin järjestelmillä olen kuvaillut jo kolmekymmentä vuotta ja todennut ne loistaviksi, joten en ole matkan varrella halunnut merkkiä vaihtaa.

Nyt kuitenkin höpinät sikseen ja muutama harjoitusversio viikonlopun makroilusta.
Ensin uusi leluni:
Nämä ötökät eivät halunneet olla yhteistyössä kuvailun suhteen, mutta muutaman suhteellisen hyvän ruudun sain napattua

Ja loppuun kuva-arvoitus! Arvatkaas mikä tämä on? Tätä kohdetta oli ihanan helppo kuvata eikä lähtenyt yhtään karkuun...
reppuni vetoketju ;) kaikkea sitä pitääkin kuvata 1 kommentti:

  1. Minä kun en valokuvauksesta mitään ymmärrä, niin en uutta objektiasi kommentoi....mutta tuo omppukuva on kyllä herkullisen hieno :)

    VastaaPoista