Sivut

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Joulukorttirinki 3/4

Joulukorttiringin kolmas materiaalipaketti tuli Aprikselta.  Kylläpä sattui niin minun värinen paketti :) Ja kun vauhtiin pääsin tein paketin matskuista kolme korttia. (Ensimmäinen ja toinen kortti tehty ainoastaan paketissa olevista materiaaleista, vain lumihiutaleleimailu "omia tarpeita", viimeisessä kortissa omia teksti sekä kimallehelmen puolikkaat sekä leimailut.)  Kiitti Apris ihanasta paketista. Ringissä mukana myös Pirjo ja Kati . Tietenkin lomantuoksinassa kävin nin innokkaasti paketin kimppuun, että unohdin kuvata, mutta kuva tarpeista löytyy muiden sivuilta :)
Challenges

 


9 kommenttia:

 1. Beautiful. Thank you for sharing your make with us at CFTH challenge.

  VastaaPoista
 2. Wau, olet jo ennättänyt korttien tekoon ja TOTTA, Apriksen materiaalit olivar runsaat, 3 korttia Wau.... ihailen eniten tuota ensimmäistä - miksen keksinyt tuota ja tuota..... ringit ovat ihanan koukuttavia - saa uusia ihania ideoita korvan taa! Mulla on pian isot korvat!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Pirjo, tämä on tosi mukavaa, ja uusia ideoita syntyy josko joskus ne sitten kerkeää toteuttamaan :)

   Poista
 3. Minä vielä mietin sitä toista korttia näistä materiaaleista ja sinäpä teit kolmin kappalein. Todella ihania kortteja ja upeasti väritetty enkelityttö.

  VastaaPoista
 4. Nice card, like that you have jused blue on your christmascards. Thanks for playing with KortoMania! DT-Gina

  VastaaPoista
 5. Beautiful cards, love them all!
  Many thanks for joining us at Cute Card Thursday this week!
  Debxx

  VastaaPoista
 6. Beautiful. Thanks for entering your lovely crafting for CHNC challenge 356 – you could also enter this into my CHNC challenge extra for October - I'd love to see it there too x

  VastaaPoista