Sivut

perjantai 24. heinäkuuta 2020

Paint it Black

Tässä se on, sydämeni, ahdistukseni, pelkoni, iloni ja suruni. En muista, että olisin mihinkään työhön lähtenyt niin suurella intohimolla ja suurella tunteella kuin tähän. Kiitos siitä JCC #57 haasteen ja alkujaan v. 1966 kirjoitetun varsin synkän mutta upean The Rolling Stonen kappaleen, Paint it Black. 

I see your red door, I want it painted black
No colors any more, I want them to turn black
I see the girls walk by dressed in their summer clothes
I have to turn my head until my darkness goes
....
I look inside myself and see my heart is black
I see my red door, I must have it painted black
Maybe then I'll fade away and not have to face the facts
It's not easy facing 'em when your whole world is black...

Here it is. My heart, my anxiety, my fear, my joys and my sorrow, all in one. I can`t remember doing any piece with such a great passion and emotion than this one. Thanks for the feeling Jehkotar Craft Challenge and nineteen sixty-six written gloomy but nice Rolling Stone song, Paint it Black.

Punaisen oven rakentelin lastusta, värjäys akryylimalilla, koristeita tein massasta ja kartongista ja työstä löytyy myös mustaksi maalattu kaarnanpala. Taustasta löytyy gessoa, cracle pastaa, akryylimaalilla mustaksi värjättyä tekstuuripastaa sekä metallivahaa... työstä löydyn myös minä kesämekossa.

7 kommenttia:

 1. Wow, wow, wow! Absolutely fantastic! Have a great weekend, hugs, Valerie

  VastaaPoista
 2. Huh, nyt oli vedettävä oikein henkeä! Mikä työ ja mikä teksti!!

  VastaaPoista
 3. Such a beautiful heart! I love the colour palette and all the elements that you layered together - stunning 😀. I hope you're having a lovely week! Happy wishes! Hugs, Jo x

  VastaaPoista
 4. Tämä on aivan huikean upea työ!! Tunnelataus todellakin näkyy, kaikki elementit ovat kohdallaan ja tunnelman voi aistia. Taidetta parhaimmillaan!

  VastaaPoista